måndag 15 februari 2010

Etter värre...

Det tar aldrig slut på eländet, än den ena, en den andra trillar ner i mörkret. Nya kandidater tillkommer o det är tråkigt. Jag tror väl att folk snart mår bättre, när våren o värmen kommer brukar det lätta.
Men det jag tror folk lider mest av är sin syn på sig själva o det som händer. Antingen tycker de synd om sig o en påtagen offerroll löser inga problem.
Eller så lyckas de få det till att de inte förtjänar bättre. Märkligt. Alla är vi människor med rätt att finnas till, alla våra fel o britster gör oss unika o det är även det som får oss att passa ihop som ett pussel. De man har svårast att stå ut med är ju just dem som är mest lik en själv.
Så ja, du förtjänar en partner som är snäll o vill dig väl. Som får dig att utvecklas o bli en bättre människa. Nej, du ska inte ta skit du inte förtjänar. Har man inget självförtroende så måste man ha lite jävlar anamma o säga ifrån när måttet är rågat. Du ska lyssna på kritik, ta åt dig av det som är sant o jobba på det. MEN, om du aldrig får höra något gott av en människa så är det en energitjuv som bara håller dig nere o då är det dags att gå.
Så ta alla falska vänner, elaka partners o egoister i en bunt. Sätt ner dem i avfallskvarnen o tryck på "on". Ibland får man börja om helt o hållet, men det handlar om din mentala välfärd o den är värd att kämpa för.
Hoppas du/ni mår bättre snart. Inse en sak bara: Du förtjänar bättre!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar