tisdag 28 april 2009

Ävla gubbajävel!

I brist på arbetsuppgifter passade jag och sheriffen på att storhandla idag. Det blir så mycket billigare och ofta har de helt fantastiska extrapriser så man tjänar verkligen på att dra iväg. Tyvärr så tror jag att de finns någon hemlig konspiration bland alla jobbiga/efterblivna/själviska människor att hålla till på just stormarknader. Tror att det står i deras stadgar att minst 70% av deras vakna tid ska tillbringas där.
Trots breda gångar och gott om utrymme så blir man påkörd, folk böjer sig in framför en och tar just det korvpaketet man var ute efter. Sen att det finns 35.000 likadana paket bryr de sig inte om. I dag var det en gammal,sur farbror som tog hem gnällkakan. Han står bakom chefen, som har svårt att packa just nu, och suckar + himlar med ögonen. Så jag säger till henne att flytta lite, hon ber leende om ursäkt men han vägrar. "Borde du ju ha sett" säger han. Vi förklarar att ögonen i nacken försvinner när barnen blir stora, tänker att han blir på bättre humör om man skojar lite. "Man känner väl på sig, har stått här jättelänge." Jag talar om för honom att det verkar ju lättare att bara säga till, gå förbi så är det klart. Men han forsätter att gnälla, både till kassörskan, sin fru och alla som vill höra.
Hela vägen ut hör vi hans mutter och kan bara konstatera att VÄLDIGT många blir fett jävla griniga när det blir äldre! Synd, han var liten och söt, kunde haft honom som fickvän. (En vän som är så liten att han ryms i fickan)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar