måndag 4 januari 2010

Ja jösses

Skulle gå på bio i lördags. En trevlig sysselsättning kan man tycka. Jojo, det förutsätter ju att SF faktiskt vill hjälpa till, ha lite vettiga tider och fler filmer kanske? Man liksom saknar Sandrews.
Vi fick helt enkelt skita i det och supa ner oss i stället. Det hade vi tänkt göra ändå, nu fick vi bara börja lite tidigare.
Sagt och gjort, efter lite god mat blev det barhopping på söder. Någon, säger inte vem, fick för sig att det var läge att dricka Kaffe Karlsson. Gott,varmt och förödande dyrt. Sent omsider kom en till tjej och vi sprang även på ytterligare bekanta.
När man får spring i benen och vill dansa/byta lokal så gör man det. Sen att de finns så få ställen är beklagligt men vi gick på rock-klubb för då är ju iaf musiken bra även om det fortfarande är för många bäbisar.
MÅNGA drinkar,vaktdissningar och hattar senare hamnade vi då på nattbussen. Jag gillar att åka nattbuss om det är lite roligt folk på. Det var det, även om vissa blev indragna mot sin vilja. Man skrålar lite, hittar på bus och pratar med folk fast de inte vill. Denna gång skulle vi hjälpa en farbror som var trött. Det bestämdes att han nog heter Jörgen och då kan det vara bra att få hjälp att komma ihåg det när man vaknar. En gullig liten tjej lånade ut sin kajal så att jag kunde skriva det i pannan på honom. Fast han liksom vakna till hela tiden och då tog hon över för att rita ett hjärta på skulten hans. Tänk vad glad han ska bli när han ser sig i spegeln, han vet nästan vad han heter och får även lite kärlek!!
Skulle tro att det kan ses som ofredande men va fan, vi var ju snälla o tog lite bilder också.
Nu ska jag ta hand om mina barn en stund.

Tack o hej graffititjej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar