måndag 3 maj 2010

Easy like sundaymorning

Hade päronen på besök igår. Trevligt väder gjorde att vi invigde grillen för i år. Man skulle kunna slänga på en död grävling och äta den med välbehag, allt blir gott när man grillar det!
Annars en väldigt lat och skön söndag, enda aktiviteten var lillstintas simning där hon fick reda på att det ska tävlas på lördag igen. Kul att det är så ofta, då får hon tävlingsvana och slipper bli nervös.
Efter en sömnlös natt gick jag till gymet. Det tar emot när man har ont men jag tror att det lönar sig i längden. Fokuserar på leder och rygg mest för att förhoppningsvis slippa fler problem framöver.
Tog en fika hos M efter för att låna en väska till rockbåten. Den är i största laget, men tanken är att fylla den med taxfree-varor och kanske en liten ålänning eller två. Ser fram emot resan men är samtidigt lite nervös, är inte så bra på att göra ovana saker, även om jag åkt sån båt tusen gånger förut så har jag faktiskt inte åkt just denna båt under dessa omständigheter.
Men det är det livet går ut på, att utsätta sig och utmana sig för det som känns pirrigt. Har man Aspbergers så har man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar