tisdag 10 augusti 2010

Trumpan e död

Min äldsta dotter har ett tag haft en liten strumpa som hon tagit hand om. Gullat o kramat, nattat o bäddat ner i en skål. Ja, du läste rätt. Vi andra har retas lite med strumpan, eller trumpan som hon säger, och idag fick trumpan bada. Hon blev besviken att jag blött ner strumpan, så hon tog brödkaveln och slog ihjäl honom. Nu ligger han i soporna men jag tror att hon snart hittar något annat att gulla med. Välkommen till min värld.
Var o tittade på fotboll igår på den lokala krogen. En bekant till mig, K, ville ha sällskap och bjöd på några öl. Alltid trevligt att prata om matchen med någon som både är intresserad och vet vad han pratar om. Sen kom andra K som jag inte sett på ett tag, men de stänger tidigt och vi gick hem hit istället. Vi redde ut ett par saker men jag tror att han blev lite svartis när jag berättade om min senaste eskapad. Men, men, han lever sitt liv och jag lever mitt och det får han köpa.
Ska försöka komma iväg och träna i morgon. Har helt tappat greppet om det och jag ser/känner min kropp förslappas för varje dag. Illa gjort och stor skam!
För övrigt ser jag fram emot lördag då min systerdotter kommer på besök. Det första vi ska göra, så att du vet gumman, är att åka in till stan och titta på The Voice dagen för det har jag lovat lilltjejen. Hej hopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar